Met pijn in ons hart moeten we helaas melden dat vanwege de aanhoudende opgelegde coronamaatregelen het Uberfaute Winterfest & Vrienden van Wijhe Live 2021 niet door kan gaan. 

Met het organiseren in het najaar van 2021 hebben we lang goede hoop gehouden en stonden we in de startblokken om er een groot feest van te kunnen maken in Wijhe! Het mocht helaas niet zo zijn. 

Onze ticketpartner zal de gekochte tickets op korte termijn terug storten. Wij gaan opzoek naar een geschikt ander moment, dit zal in overleg gaan met de desbetreffende artiesten.

Met vriendelijke groet

Team J&J Events 

Het Uberfaute winterfest op vrijdag 3 december 2021!

Het Uberfaute winterfest is één van de gezelligste feesten van wijhe met QMUSIC FOUTE UUR - RONNIE RUYSDAEL - MENTAL THEO (90'S SET) en WOLFGANG SAUFI 

Scoor nu nog je tickets en feest als nooit tevoren! OP=OP

Datum & openingstijden

Het Uberfaute winterfest vindt plaats op vrijdag 3 december 2021!

De deur gaat om 20:00 uur open en om 00:00 uur stopt de muziek!

Route & Parkeren

Het Uberfaute winterfest bevindt zich in het Spoc-park in Wijhe.

Fietsers kunnen in de fietsen stallen in de fietsen stallen in de gratis openbare fietsenstalling bevindt zich tegen over de ingang.

Kom je met de auto? Gebruik dan als navigatieadres: De Lange Slagen 29, 8131 DP Wijhe, vanaf daar volg je de borden “Uberfaute winterfest” Je komt dan bij een grote GRATIS parkeerplaats waar je een parkeerplek krijgt toegewezen.

Na aankomst volg je de witte borden met “Uberfaute winterfest” te voet. Zo loop je binnen 5 minuten naar de ingang van Het Uberfaute winterfest, klaar voor een geweldig feest! Parkeren op andere locaties kan leiden tot parkeerboetes of wegslepen, dus wees slim en maak gebruik van deze parkeergelegenheid!

Roken

Binnen roken is niet toegestaan. Wij kunnen hier hoge boetes voor krijgen, dus er wordt streng op gecontroleerd! Buiten mag je uiteraard wel gewoon roken.

Overige info

De minimumleeftijd voor Het Uberfaute winterfest is 18 jaar. Dit in verband met de leeftijdsgrens van alcoholgebruik. Bij de entree kan er om je legitimatie gevraagd worden!

De maximumleeftijd? Die is er niet! Het Uberfaute winterfest is voor iedereen leuk!

Kluisjes? 

Er zijn tijdens het evenement geen kluisjes aanwezig. er is tijdens het evenement een garderobe aanwezig. 

Betalen

Op het evenement kan je met munten betalen (deze munten kan je kopen met cash of pin)

Corona maatregelen

Vanaf 25 september 2021 is het het verplicht voor ons als horeca onderneming te vragen naar uw vaccinatie bewijs of een negatieve test uitslag.

Houdt u aan de corona regels!